inženjering

Dajemo kompletna rešenja na osnovu potreba korisnika.

REFERENCE

Preko 500 izvedenih sistema namenjenih za tretman voda.

SERVIS

Uvek Vama na usluzi

previous arrow
next arrow
Slider

Milanović tretman voda pruža mogućnost realizacije projekata po sistemu „ključ u ruke”. Imamo dugogodišnje iskustvo, kao i neophodnu infrastrukturu za realizaciju projekata obuhvatajući sve faze, od kreiranja rešenja u skladu sa potrebama klijenata, izrade potrebne tehničke dokumentacije, odabira potrebne opreme i materijala, do instalacije i puštanja u rad svih procesnih sistema za preradu i pripremu voda. Pored inženjera, naš tim čine i članovi zaduženi za monitoring i održavanje sistema. Na ovaj način, našim korisnicima pružamo kompletnu uslugu i mogućnost da brigu o kvalitetu vode prepuste nama.

misija

Svojim znanjem, iskustvom i održivim odnosima, vođeni etičkim i standardima kvaliteta, obezbeđujemo klijentima pouzdana inženjerska rešenja, izgradnju postrojenja visokih performansi, uz stalnu podršku i monitoring, čime našim korisnicima pružamo mogućnost da brigu o kvalitetu vode prepuste nama.

vizija

 

Vizija nam je da budemo regionalni lider na tržištu u oblasti prerade i prečišćavanja voda, sa ciljem zadovoljenja potreba naših klijenata, unapređenja zaštite životne sredine i obezbeđivanja boljeg kvaliteta života građana.

10

Projektantskih licenci

10

Izvođačkih licenci

500

Referenci

55

Zaposlenih